Logo

Development Works

Uppergraphics ontwikkelde in samenwerking met Greenhouse Studios een prachtige responsive website voor Development Works.

Logo

Huurlingsedam

Dit aanzienlijke woningbouwproject in Wijchen werd door Uppergraphics voorzien van een uitgebreide website met CMS module, diverse advertenties, brochures, flyers en bouwborden.

Logo

Siebel

In opdracht van Netivity heeft Uppergraphics een prachtig webdesign voor Siebel opgeleverd. Sfeervolle visuals en een mooi ruimtelijk opgezet stramien om de kwaliteit van de producten tot z'n recht te laten komen.

Logo

De Bijenkorf

Voor Drie dwaze Dagen van de Bijenkorf werd door Netivity een prachtig online magazine ontwikkeld. Uppergraphics verzorgde het ontwerp in opdracht van Netivity.

Logo

Piano & Zang

Een sfeervol ontwerp met hoog contrast en klassieke elementen voor deze muziekschool.

Logo

Pazion

Een prachtige responsive website. Gebouwd door Pazion, ontworpen door Uppergraphics. Tried & tested teamwork, al 9 jaar lang!

Logo

Bali Starling

Deze homestay gelegen op het prachtige Bali is voorzien van een sfeervolle huisstijl en een uitgebreide website met een handige reserveringmodule.

Logo

ionoi

persoonlijke ontwikkeling, toegepaste NLP opleidingen, familie -en systeemopstellingen en transactionele analyse. Uppergraphics ontwikkelde een passende huisstijl en website met uitgebreide CMS module.

Logo

Dursy

In opdracht van Netivity ontwierp Uppergraphics een concept voor 3 uitgebreide webshops van Dursy. Technische ontwikkeling werd door Netivity uitgevoerd.

Logo

Webfauna

Deze E-commerce specialisten zijn door Uppergraphics voorzien van een mooi ontwerp voor hun corporate website. Sfeervolle visuals, custom icoontjes en een duidelijk interactief ontwerp.

Logo

Marius

In opdracht van Hendriks Bouw & Ontwikkeling heeft Uppergraphics een mooie maatwerk website voor dit Woningbouwproject in Oss opgeleverd.

Webdesign.

Jouw website als visitekaartje van je bedrijf? Dan doe je je website toch echt flink tekort.
Een professioneel ontworpen website vormt namelijk een onmisbare schakel in je bedrijf of organisatie. Het is de plek waar mensen komen om te kijken wat je te bieden hebt, maar ook om overtuigd te worden van jouw meerwaarde.

En net zoals jouw persoonlijkheid belangrijk is in het directe contact met je klanten, geldt dat ook voor je website. Daarom ontwerp ik je website na een uitgebreide kennismaking en volgens een duidelijk stappenplan met heldere afspraken. Zo werken we samen naar de best mogelijke online aanwezigheid van jouw bedrijf of het internet.

Ontwerp en realisatie
Een mooi ontwerp voor je website is één ding, maar hij moet natuurlijk ook nog technisch gerealiseerd worden. Gelukkig beschik ik over een uitgebreid netwerk van online professionals waarmee ik op dagelijkse basis samenwerk. Daardoor heb je een ruime keuze uit opties zoals:

• een complete website met CMS op maat
• ook mogelijk in Wordpress, Joomla, etc.
• responsive en gebruikersvriendelijk
• klantvriendelijke webwinkel
• ontwerp voor je nieuwsbrief
• SEO en copywriting
• en nog veel meer?

Nog geen idee hoe jouw nieuwe website eruit moet gaan zien? Geen probleem, ik schets graag eens de mogelijkheden voor je dus neem direct contact op!

Contact

WAAROM UPPERGRAPHICS?

  • Flexibele freelancer
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossingen
  • Professionele aanpak
  • Heldere afspraken
  • Strakke planning
  • Creatief in meedenken
Meer weten?

Testimonials.

Gijs is een enthousiaste graphicus, luistert naar zijn klanten en weet kwaliteit en helderheid te creƫren in zijn werk. Eerlijk, puur en zakelijk in zeer klantvriendelijke context.

Rogier van Luijk

NLP trainer & Medical CoachingIONOI

Grafische vormgeving

Gijs heeft voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling meerdere websites, brochures en advertenties voor verschillende (bouw)projecten gemaakt. De producten zien er allemaal zeer verzorgd uit, zijn allemaal keurig op tijd en snel afgeleverd en dit alles tegen een scherpe prijs! Absoluut een aanrader!

Geert van den Berg

ProjectontwikkelaarHendriks Bouw & Ontwikkeling BV

Logo & huisstijl

Fantastisch om te zien hoe Gijs voor elke designvraag een verrassende, originele en professionele grafische oplossing bedenkt! Een absolute aanrader, of je nu een website, magazine of productverpakking wilt laten ontwerpen.

Martijn Koetsier

CopywriterTextualize

Webdesign