Logo

Hotel Lun

Hotel Lun is een Oostenrijks Alpiner Lifestyle Hotel. Prachtig gelegen, modern interieur en een gastvrij onthaal. Uppergraphics vertaalde die kwaliteiten in een passende huisstijl. Stijlvol met een vriendelijke knipoog;)

Logo

PDB Finance

Professioneel Deskundig Betrouwbaar. Die kernwaarden zijn vertaald in heldere kleuren, transparantie en moderne strakke typografie. De krachtige footer met dynamische vormen zorgt voor een herkenbaar betrouwbaar beeld.

Logo

Arte Culinaria

'Italiaanse kookkunst in pure eenvoud'. Uppergraphics ontwikkelde een sfeervolle huisstijl & website voor deze karakteristieke kookschool.

Logo

Portuna

Luxe custom jachten. Kwaliteit en elegantie. Stabiel en betrouwbaar. Vertaald in een sterk beeldmerk met klassieke typografie en stijlvolle kleurstelling.

Logo

Spoelstra

Spoelstra Advies en Administratie is adviseur van MKB-bedrijven, vrije beroepsoefenaars en zakelijke dienstverleners. Uppergraphics ontwikkelde een passende huisstijl. Uitgewerkt in briefpapier, visitekaartjes, enveloppen en een ontwerp voor de corporate website.

Logo

V!TAAL

Een compleet en onderscheidend assortiment versproducten en kruidenierswaren voor de zorgmarkt. Kwaliteit en diversiteit geleverd met zorg. Uppergraphics ontwierp een huisstijl die hier naadloos op aansluit.

Logo

Textualize

freelance SEO copywriter, journalist en blogger. Uppergraphics voorzag deze talentvolle woordensmit van een frisse nieuwe huisstijl.

Logo

S.O. Schotanus

freelance schipper voor de binnenvaart. Een mooi maritiem logo gebaseerd op stabiliteit en betrouwbaarheid.

Logo

Agrodis

De Vereniging Agrodis behartigt de belangen van de toeleveranciers van de Nederlandse land- en tuinbouwsector (90% van het Nederlandse marktaandeel in gewasbeschermingsmiddelen). Uppergraphics ontwikkelde in opdracht van Netivity een heldere huisstijl voor de diverse takken van deze organisatie.

Logo

Gorilla Works

Dit studenten uitzendbureau was toe aan een nieuwe huisstijl. Nieuw gestileerd beeldmerk en moderne typografie sluiten goed aan op de doelgroep. Professioneel uitgewerkt in briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, posters en flyers.

Logo

HÆD

HÆD is de verbindende kracht tussen professionals en organisaties op het gebied van o.a. Engineering, HRM, ICT & Logistics. Uppergraphics ontwikkelde in samenwerking met HÆD een nieuwe huisstijl en website gebaseerd op de kernwaarden Ambitie en Resultaat.

Logo & huisstijl.

De eerste indruk die jij op je potentiële klant maakt moet natuurlijk goed zijn. Maar zou het niet nog beter zijn als die indruk gewoon onvergetelijk is? Een goed ontworpen logo en bijpassende huisstijl helpen je daarbij.

Hoe komt zo'n beeldidentiteit eigenlijk tot stand?
Samen nemen we eerst de identiteit van je bedrijf onder de loep. Wil je een zakelijke uitstraling of liever wat uitdagender en spannender? Belangrijke vragen, waarbij mijn ervaring je helpt om tot de best mogelijke antwoorden te komen voor jouw bedrijf.

Nieuw ontwerp of frisse blik?
Begin je een nieuw bedrijf of wil je bestaande organisatie een frisse start maken? Dan help ik je natuurlijk graag om een gloednieuw logo en huisstijl voor je te ontwerpen. Maar misschien heb je al wat ontwerpen waar je best tevreden over bent en die alleen wat aanpassingen nodig hebben. Geen probleem, ook dat verzorg ik graag voor je.

Na het ontwerpen van het logo vertaal ik deze door in een naadloos aansluitende huisstijl, compleet met:

• Visitekaartjes
• Briefpapier
• Enveloppen

Samen sparren over jouw visuele identiteit? Neem via onderstaande knop contact op en we maken snel een afspraak!

Contact

WAAROM UPPERGRAPHICS?

  • Flexibele freelancer
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossingen
  • Professionele aanpak
  • Heldere afspraken
  • Strakke planning
  • Creatief in meedenken
Meer weten?

Testimonials.

Gijs is een enthousiaste graphicus, luistert naar zijn klanten en weet kwaliteit en helderheid te creƫren in zijn werk. Eerlijk, puur en zakelijk in zeer klantvriendelijke context.

Rogier van Luijk

NLP trainer & Medical CoachingIONOI

Grafische vormgeving

Gijs heeft voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling meerdere websites, brochures en advertenties voor verschillende (bouw)projecten gemaakt. De producten zien er allemaal zeer verzorgd uit, zijn allemaal keurig op tijd en snel afgeleverd en dit alles tegen een scherpe prijs! Absoluut een aanrader!

Geert van den Berg

ProjectontwikkelaarHendriks Bouw & Ontwikkeling BV

Logo & huisstijl

Fantastisch om te zien hoe Gijs voor elke designvraag een verrassende, originele en professionele grafische oplossing bedenkt! Een absolute aanrader, of je nu een website, magazine of productverpakking wilt laten ontwerpen.

Martijn Koetsier

CopywriterTextualize

Webdesign