Logo

Achmea

In opdracht van Mediaconnexion ontwierp Uppergraphics een zevental illustraties voor de online quiz van Achmea. De hoofdpersonen zijn gebaseerd op de directeuren van Achmea.

Logo

Toneshifterz

UpperGraphics voorzag dit Australische hardstyle duo van een Marvel comic-achtige illustratie voor hun nieuwe album 'Till Daybreak Meets'. Greenhouse Studios verzorgde het overige artwork.

Logo

Dancefields

Voor dit Dance festival ontwikkelde Uppergraphics een zomerse huisstijl incl. een pakkend beeldmerk, logo en illustraties. Uitgewerkt in diverse uitingen zoals posters, flyers, banners en een website.

Logo

Tattoo Solution

Uppergraphics ontwierp een nieuwe huisstijl met stijlvolle illustraties voor deze talentvolle Hilversumse tattoo studio. Briefing: Jugendstil / Art Nouveau, Alice in Wonderland, zwaluw, tea & tattoos!

Logo

CNV Jongeren

CNV Jongeren ontwikkelde een online enquete voor vakantiewerkers. Uppergraphics voorzag de vragen van grappige illustraties.

Logo

Achmea NET

Voor de promotie van Achmea NET ontwierp Uppergraphics een serie illustraties. In opdracht van Mediaconnexion.

Logo

One Man Circus

One Man Circus is een nieuwe illustratieve tak van Uppergraphics. Coming soon!

Logo

Jonca
(Gemeente Zwolle)

Gemeente Zwolle lanceerde een nieuwe jongeren ondersteuningscampagne: leren en-/of werken. Uppergraphics ontwierp in opdracht van Mediaconnexion een serie illustraties.

Logo

PP

Voor de digitale kerstkaart van PP ontwikkelde Uppergraphics een 3D illustratie gebaseerd op de 'circulair pallet economy' van PP. De digitale kerstkaart werd ook voorzien van een aantal geanimeerde elementen.

Logo

Kijkshop

In opdracht van Netivity ontwierp Uppergraphics een serie illustraties voor een online game van Kijkshop. Het doel was om je character gewicht te laten verliezen.

Logo

Achmea

Om de nieuwe visie van Achmea (2010) naar het personeel te communiceren via een digitale kerstkaart ontwikkelde Uppergraphics in opdracht van Mediaconnexion 14 illustraties die de nieuwe visie als een comic-verhaal vertellen.

illustraties.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden? Nou, tel daar nog maar wat bovenop.
Onze hersenen verwerken visuele informatie namelijk 60.000 keer sneller dan tekst! Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat het beeld ook aantrekkelijk, prikkelend en origineel is.

Ik help je daarom graag met unieke illustraties, die jouw boodschap versterken en verhelderen. Op de manier waarmee mijn liefde voor het vak ooit begon: gewoon nog met potlood op papier. Maar natuurlijk wel met alle moderne hulpmiddelen om het daarna tot de perfecte professionele illustratie voor jouw doeleinden te maken.

Van ansichtkaart tot app
Bij Uppergraphics kun je een illustratie laten maken voor elke denkbare vorm van communiatie. Van ouderwets op een ansichtkaart of boekomslag tot digitale illustraties voor je app of als infographic bij een online publicatie.

Ook een illustratie laten maken?
De stijl van jouw illustratie bepalen we natuurlijk samen. Wil je een grappige, kleurrijke cartoon of juist een realistische illustratie in sfeervolle grijstinten? Ik zorg snel voor een eerste schets, waarna ik je illustratie tot in de kleinste details verder uitwerk.

Of je nu al een duidelijke wens hebt of alleen nog maar een globaal idee: laat me weten wat jij in je hoofd hebt, dan zet ik het op papier!

Contact

WAAROM UPPERGRAPHICS?

  • Flexibele freelancer
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossingen
  • Professionele aanpak
  • Heldere afspraken
  • Strakke planning
  • Creatief in meedenken
Meer weten?

Testimonials.

Gijs is een enthousiaste graphicus, luistert naar zijn klanten en weet kwaliteit en helderheid te creƫren in zijn werk. Eerlijk, puur en zakelijk in zeer klantvriendelijke context.

Rogier van Luijk

NLP trainer & Medical CoachingIONOI

Grafische vormgeving

Gijs heeft voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling meerdere websites, brochures en advertenties voor verschillende (bouw)projecten gemaakt. De producten zien er allemaal zeer verzorgd uit, zijn allemaal keurig op tijd en snel afgeleverd en dit alles tegen een scherpe prijs! Absoluut een aanrader!

Geert van den Berg

ProjectontwikkelaarHendriks Bouw & Ontwikkeling BV

Logo & huisstijl

Fantastisch om te zien hoe Gijs voor elke designvraag een verrassende, originele en professionele grafische oplossing bedenkt! Een absolute aanrader, of je nu een website, magazine of productverpakking wilt laten ontwerpen.

Martijn Koetsier

CopywriterTextualize

Webdesign