Logo

Slimpie

UpperGraphics ontwikkelde in samenwerking met WIC en Slimpie een prachtige nieuwe huisstijl. Speelse kleurrijke ontwerpen die uit de schappen knallen. Duidelijke USP's en een mooie restyle van het logo.

Logo

Vitakruid

Voor Vitakruid ontwikkelde Uppergraphics een uitgebreid scala aan huisstijl uitingen. Brochures, advertenties, product-verpakkingen, etiketten, banners, infographics, beursbalies en web-banners. Een perfecte samenwerking, al 10 jaar lang!

Logo

Natweave

Natweave bv is een fabrikant van tapijten en karpetten voor zowel de woning- als voor de projectenmarkt. Kwaliteit en diversiteit aan kleuren, patronen en structuren gecombineerd met mooie lifestyle fotografie vormden de basis voor een frisse nieuwe huisstijl.

Logo

FERM

FERM is een toonaangevend internationaal power tool merk uit Nederland. In opdracht van IQ-Media verzorgde Uppergraphics diverse DTP-werkzaamheden: brochures, productverpakkingen, schap-promotiemiddelen, labels en stickers.

Logo

Van der Hilst Communicatie

De huisstijl van Van der Hilst was toe aan een frisse nieuwe uitstraling. Uppergraphics ontwikkelde een kleurrijke restyle waarin communicatie, de klant en een persoonlijke aanpak centraal staan.

Logo

MID Carpets

MID Carpets is een toonaangevende internationale producent van de hoogste kwaliteit tapijt. Die kwaliteit en exclusiviteit staan centraal in de diverse luxe huisstijl uitingen die Uppergraphics voor MID verzorgde.

Logo

Het Franse Hart

De gastvrijheid en prachtige ligging van deze bed & breakfast in Drenthe (met Frans karakter) vormden de basis voor een mooie huisstijl met een warme persoonlijke uitstraling. Een speelse mix van Drenthe en Frankrijk.

Logo

Smoovz

SMOOVZ is het online platform voor amateurvoetbal. In opdracht van IQ-Media verzorgde Uppergraphics diverse DTP en web-werkzaamheden: Flyers, deurhangers en een digitale nieuwsbrief.

Logo

Pand 4

Pand 4 Womenswear & Lifestyle is een bijzondere winkel met toonaangevende merken voor de modebewuste vrouw. UpperGraphics ontwierp een huisstijl met een sterke basis die d.m.v. diverse steunkleuren flexibel naar elk modeseizoen aangepast kan worden.

Logo

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Voor Het Nationale Park De Hoge Veluwe ontwierp Uppergraphics in samenwerking met Boubeek een prachtige brochure voor de TEFAF beurs.

Logo

Huurlingsedam

In samenwerking met VOF Huurlingsedam en Sprangers Communicatie ontwikkelde Uppergraphics een dynamische huisstijl voor fase 1 van dit mooie woningbouwproject in Wijchen. UpperGraphics verzorgde een website met uitgebreide CMS module, diverse advertenties, posters, uitnodigingen en bouwborden.

Grafisch ontwerp.

Aandacht trekken is natuurlijk geen kunst. Maar die aandacht vasthouden en je doelgroep prikkelen, dát wel! Een passend grafisch ontwerp is dan ook de perfecte ondersteuning van het verhaal achter jouw product of dienst.

Uppergraphics helpt je graag om de meest effectieve visuele weg naar jouw doelgroep te vinden. Dat begint met een heldere analyse, waarna we de vervolgstappen helemaal aanpassen op jouw wensen.

Veelzijdig, flexibel en freelance
Als ervaren freelancer ondersteun ik mijn klanten op alle denkbare gebieden. Creatief als het bijvoorbeeld gaat om conceptontwikkelingen en grafische vormgeving. Maar ook praktisch en efficiënt, zoals bij DTP-werkzaamheden of het drukklaar aanleveren van ontwerpen.

Flexibiliteit en professionaliteit staan daarbij uiteraard voorop. Het nakomen van deadlines spreekt daarbij voor zich, net zoals het maken van duidelijke afspraken vooraf. Maar ik kom bijvoorbeeld ook graag bij je op locatie werken, als dat makkelijker is voor het project.

Benieuwd hoe we jouw designdromen gaan waarmaken? Ik kan je alvast één ding verklappen: het begint met een klik op de knop hieronder!

Contact

WAAROM UPPERGRAPHICS?

  • Flexibele freelancer
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossingen
  • Professionele aanpak
  • Heldere afspraken
  • Strakke planning
  • Creatief in meedenken
Meer weten?

Testimonials.

Gijs is een enthousiaste graphicus, luistert naar zijn klanten en weet kwaliteit en helderheid te creƫren in zijn werk. Eerlijk, puur en zakelijk in zeer klantvriendelijke context.

Rogier van Luijk

NLP trainer & Medical CoachingIONOI

Grafische vormgeving

Gijs heeft voor Hendriks Bouw en Ontwikkeling meerdere websites, brochures en advertenties voor verschillende (bouw)projecten gemaakt. De producten zien er allemaal zeer verzorgd uit, zijn allemaal keurig op tijd en snel afgeleverd en dit alles tegen een scherpe prijs! Absoluut een aanrader!

Geert van den Berg

ProjectontwikkelaarHendriks Bouw & Ontwikkeling BV

Logo & huisstijl

Fantastisch om te zien hoe Gijs voor elke designvraag een verrassende, originele en professionele grafische oplossing bedenkt! Een absolute aanrader, of je nu een website, magazine of productverpakking wilt laten ontwerpen.

Martijn Koetsier

CopywriterTextualize

Webdesign